Rekha Windi Okta Makeup Artist

Graduation Makeup (Tanpa Cukur Alis)
@dsatnis

Makeup Artist : @rekhawindiokta
Photographer : @rekhawindiokta

#rwomua #rekhawindioktamakeupartist #mua #makeup #makeupartist #makeupartistprofessional #hairdo #hijab #muabatam #muapadang #muaindonesia #muasingapore #boldmakeup #kidsmakeup #familymakeup #flawlessmakeup #glamourmakeup #graduationmakeup #naturalmakeup #partymakeup #preweddingmakeup #professionalmakeup #simplemakeup #softmakeup #weddingmakeup #makeupakad #makeupkeluarga #makeuplamaran #makeupresepsi #makeupwisuda



Source